Feed on
Posts
Comments

Servicii oferite

   

  • Transport de persoane/ marfuri cu barca
  • Reparatii barci, salupe, motoare
  • Excursii cu barca in Delta Dunării
  • In curand : caiac, schi nautic, diving

 

dsc05821dsc00141dsc_89046

Tarife

Tariful practicat este in functie de tipul de ambarcatiune ales.

-Barca rapida tip Forward (capacitate 8 persoane) – 50 Euro/ora

-Barca rapida tip Laguna (capacitate 5 persoane) - 20 Euro/ora

Pentru pasionatii de birdwatching, fotografie, pescuit sau vanatoare se se pot organiza grupuri separate.

1.Birdwatching

p

Monitorizarea permanenta a diferitelor specii de pasari din Delta Dunării cat si cunoşterea comportamentului lor, ne permite să includem în itinerariul excursiei, canalele şi lacurile cele mai potrivite.

Delta Dunarii supranumita si Paradisul Pasarilor este vizitată de peste 325 de specii de pasari, dintre care 70 sunt din afara Europei (China, India, Egipt, etc). Aproximativ 170 de specii sunt clocitoare, iar dintre acestea 40 sunt sedentare şi 130 migratoare; cele neclocitoare sunt oaspeti de iarnă si de pasaj primavara şi toamna.

In Delta Dunarii intalnim 80% din avifauna europeana si 60% din populatia mondiala a cormoranului mic. Multe specii sunt ocrotite de lege, unele fiind cunoscute ca “monumente ale naturii“, deoarece sunt pe cale de disparitie: pelicanul comun si cret, lopatarul, egreta mare şi mica, lebada muta şi cantatoare, piciorongul, ciocintors, califarul alb, califarul rosu,gasca cu gatul rosu, vulturul codalb, soimul dunarean, pasarea ogorului.

Aici puteti vedea Lista speciilor a caror conservare este prioritara in Romania.

 2.Fotografie


lopatar

Iata cateva subiecte pe care ne asteptam sa le surprindeti intr-un mod cat mai original :canale pitoresti pline de vegetatie, grinduri, insule plutitoare acoperite de stuf, pasari , insecte, flori si animale rare, case în stil dobrogean, pescari, navoade, liniste, salbaticie, frumusete.

3.Relaxare


apus

Circuitul va include cele mai pitoresti locuri din Delta Dunarii si va avea ca scop observarea florei si faunei, a culturii si traditiilor locului, a modului de viata al pescarilor. Plimbarea poate include, in cazul in care sunt amatori, un mic popas culinar sau pentru pescuit.

4.Pescuit


pescuit2

In Delta Dunarii, în cei peste 25 de kmp de locuri si canale trăiesc peste 110 specii de pesti, 75 de specii de pesti de apa dulce, 36 fiind specifice deltei.

Delta este paradisul pescarilor insa, nu lansezi la intamplare si pestii stau la coada să inhate momeala. Pestele trebuie cautat pe canale sau in ghioluri iar dumnevoastra nu aveti atata timp la dispozitie. Daca vreti sa prindeti peste in Delta, noi va putem indruma catre locurile unde se prinde peste in acel moment, Delta fiind schimbatoare.

5.Vanatoare

g

Programele de vanatoare sunt concepute numai la cerere si cu respectarea legislatiei in vigoare.

In Delta Dunarii vanatoarea la pasari este spectaculoasa mai ales din ambarcatiuni mici cu motor sau cu vasle.

Se pot vana o varietate destul de mare de pasari si animale cum ar fi fazani, gaste , rate, lisite, mistreti, iepuri….

Aici puteti vedea perioadele de vanatoare si speciile (animale/ pasari) la care sunt aprobate partidele de vanatoare in Delta Dunarii.


Daniel Staicusoimii_dunareni_logo_1

Soimii Dunareni

Sat Partizani, Comuna Maliuc

Judetul Tulcea

Tel. : 0745071808

Leave a Reply